Hoe verbeter ik mijn bedrijfsfinanciering?

Doorgroeien vraagt om kapitaalinjecties. Nieuwe markten ontginnen brengt nieuwe financieringsbehoeften met zich mee. Iedere bedrijfsfase stelt zijn eigen eisen aan uw bedrijfsfinanciering. Ook mindere fasen horen erbij. Maar echte ondernemers zitten niet bij de pakken neer.

Durf te veranderen

Hoe versterk ik mijn onderneming en verhoog ik mijn omzet? Heb ik meer personeel nodig? Hoe kom ik aan geld? Is het tijd voor een nieuwe koers? Bij vragen die de continuïteit van uw onderneming raken, opent een objectieve sparringpartner u de ogen. Zeker als het levensmotto van die partner luidt: ‘Durf te veranderen!’. Vanuit dat motto adviseer ik MKB-ondernemers rechtstreeks.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor accountants en banken om naast de ondernemer te gaan staan. Om samen strategische keuzes te maken. Vanuit een deskundige analyse van haalbare doelen en oplossingen.

Soms is het een kwestie van een tandje bijzetten. Soms van durven loslaten. Maar het is altijd een kwestie van openstaan voor reflectie, verandering en vernieuwing. Daarom is mijn vraag: Durft ú te veranderen? Is het antwoord ja, dan gaan we de transitie samen aan. Met als stip aan de horizon: een gezonde financiële positie en plezier in ondernemerschap.

Nieuwe perspectieven bedrijfsfinanciering | Trienco Boersma

Iedere bedrijfsfase kent zijn eigen financieringsbehoefte.

Welke vormen van bedrijfsfinanciering zijn passend en haalbaar? Ga tijdig in gesprek.

Neem vandaag nog contact op voor een QuickScan.