Oeps, geen omzet?

By
 In Perspectief

Ondernemen is problemen oplossen, steeds weer opnieuw beginnen, kansen herkennen en vandaag starten met het realiseren van toekomstige resultaten en doelen. Geen omzet vraagt om ondernemerschap. Randvoorwaarde is veelal financiƫle armslag en dat begint met een goed plan. Het samen zoeken en formuleren van dat goede plan en het toetsen aan de haalbaarheid gezien de voorwaarden en condities die hiervoor nodig zijn en het zoeken van de juiste ingangen in netwerken vind ik prachtig om bij betrokken te zijn. Het dwingen van initiatieven naar de realisatie is gewoon mijn ding. Ik zie het als een baby die is ingedaald, er is maan 1 weg en die leidt naar de geboorte. Dat noem ik zelf mijn positief dominante opstelling. Dat werkt alleen als u ook de overtuiging hebt dat dit het beste plan is om te realiseren.

Recent Posts